AFTER WORK i vår restaurang MED SMAK AV MEDELHAVET

20% rabatt på allt i vår meny, dryck och mat, klockan 17 till 20

After Work

i restaurangen

After work med smak av Medelhavet

La Cucina har huserat i hjärtat av Kristianstad sedan 2007 och ryktet om vår after work har spridit sig. Vi tror att vårt goda after work-rykte beror på den sköna stämningen, men även det fantastiska medelhavsköket. Vi har tagit det bästa från Medelhavet till Kristianstad och rört om i grytan. Ur detta har våra kockar trollat fram de läckraste rätter med dofter av vitlök, oliver och rosmarin. En smak av det ljuva livet.

Det självklara valet för after work i Kristianstad Gör La Cucina till ert naturliga val för after work i Kristianstad och vi lovar en upplevelse utöver det vanliga. Inled er after work med happy hour och en aptitretare i baren. Fortsätt sedan med något från vår innehållsrika meny. Smaka vår läckra Moules frites med ljuvligt vitlöksdoftande musslor (KRAV-odlade) eller Pasta Torteloni i krämig gräddtomatsås. Belissimo!


Avslappnat med Happy hour På torsdagarna får du dessutom allt detta med 20 procents Happy hour-rabatt! Rabatten gäller kl. Öppning-20.00 på allt i menyn så passa på. Unna er en riktigt skön kväll med after work på La Cucina. Ta en öl i loungen eller njut av fina sommarkvällar på vår soliga uteservering. Låt oss duka upp det bästa från Medelhavet och er after work blir en kväll att minnas.

Vill du boka bord? Kontakta oss eller boka online. Inomhus har vi långbord för 32 personer men det finns rum för fler.

Buffé

på afterwork

Är ni ett större sällskap som vill besöka vår restaurang, så kan buffé vara ett alternativ, rabatten gäller inte våra bufféer men kontakta oss gärna för en offert om ni är ett större sällskap. Och rabatten gäller all dryck i menyn

Drink

i baren

I restaurangens lounge kan ni ta en klassisk dry martini eller vår berömda strawberry daiquiri samtidigt som ni njuter av en mysig atmosfär innan ni går vidare till ert bord. Tänk på när vi har after work är det även 20% rabatt på alla drinkar

Hjärtligt välkomna

Döbelnsgatan 10 - 29131 Kristianstad - 044 21 59 00 - info@la-cucina.se

Öppettider: Onsdag 17-22 Torsdag 17-22 Fredag 17-23 Lördag 16-23

Se Kontakt/boka bord för avvikande öppettider