AFTER WORK MED SMAK AV MEDELHAVET

Torsdag har vi vår after work på La Cucina då ger vi 20% rabatt på hela menyn mellan 17.00-20.00

Boka bord

AVSLAPPNAT MED HAPPY HOUR PÅ RESTAURANG LA CUCINA

After work med smak av Medelhavet

La Cucina har huserat i hjärtat av Kristianstad sedan 2007 och ryktet om vår after work har spridit sig. Vi tror att vårt goda after work-rykte beror på den sköna stämningen, men även det fantastiska medelhavsköket. Vi har tagit det bästa från Medelhavet till Kristianstad och rört om i grytan. Ur detta har våra kockar trollat fram de läckraste rätter med dofter av vitlök, oliver och rosmarin. En smak av det ljuva livet.

Det självklara valet för after work i Kristianstad Gör La Cucina till ert naturliga val för after work i Kristianstad och vi lovar en upplevelse utöver det vanliga. Inled er after work med happy hour och en aptitretare i baren. Fortsätt sedan med något från vår innehållsrika meny. Smaka vår läckra Moules frites med ljuvligt vitlöksdoftande musslor (KRAV-odlade) eller Pasta Carbonara i krämig gräddsås. Belissimo!


Avslappnat med Happy hourPå torsdagarna får du dessutom allt detta med 20 procents Happy hour-rabatt! Rabatten gäller kl. 17.00-20.00 på hela menyn så passa på. Unna er en riktigt skön kväll med after work på La Cucina. Ta en öl i loungen eller njut av fina sommarkvällar på vår soliga uteservering. Sommartid bjuder vi också på livemusik. Låt oss duka upp det bästa från Medelhavet och er after work blir en kväll att minnas.


Vill du boka bord? Kontakta oss och boka online. Inomhus har vi långbord för 32 personer men det finns rum för fler.

AFTER WORK 

Varje torsdag kör vi våran berömda after work där vi ger 20% rabatt på allt i meny, mat och dryck, mellan kl 17.00 till 20.00. 

Ni kan med stor fördel samla ett stort sällskap för födelsedagsfirande, avtackningen eller lite nöje efter jobbet. Vi kan ordna långbord upp till 32 personer

Niño Goes Late Friday AFTER WORK

Varannan fredag från den 2:e November till den 28:e December får man lyssna på Niño fantastiska stämma, han kör avslappnade och lugna låtar, perfekt för en fredags after work. Mellan 19.00 till 22.00 kommer han att spela.

Vi kommer alltid köra ett förmånligt erbjudande på en pastarätt med ett glas Vin/öl/alkoholfritt alternativ under fredagarna

ADRESS
Döbelnsgatan 10
Kristianstad 291 31

KONTAKT

044-21 59 00

info@la-cucina.se

ÖPPETTIDER

Måndag - Tisdag Stängt

Onsdag - Torsdag 17:00 - 22:00

Fredag 17:00 - 23:00

Lördag 13:00 - 23:00

Söndag 17:00 - 22:00